Okulumuz Hakkında

03227762069
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul yaratmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak.

Öğretmen

Kalorifer

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

5 Kaloriferli, 2 sobalı lojman olmak üzere 7 lojman mevcuttur. Lojmanlar doludur.

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 3 saate,ilçe merkezine 1 saatte ulaşılmaktadır. ilçe merkezine uzaklık 42 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aksaağaç Köyü/ Saimbeyli/ADANA